Bakker Campers

Bakker Campers Breed aanbod, scherp geprijsd. In Wenum-Wiesel, komen ervaren of beginnende camperaars al in vakantiestemming. Op 10.000 m2 is Bakker Campers in de afgelopen 28 jaar uitgegroeid tot één van de belangrijkste aanbieders van bijna nieuwe/demo’s en jong gebruikte campers.

Minstens 100 modellen integraal, half-integraal, alkoof en buscampers zijn direct beschikbaar. De gebruikte campers zijn vaak vrijwel nieuw, met weinig kilometers en met een smetteloos onderhouden interieur. Inruil: Bij Bakker Campers is inruil geen probleem, maar wij gaan hierin een stap verder, vrijwel alles komt in aanmerking voor inruil, ook een boot, caravan, auto of vakantiehuis tot aan motor toe kunnen dienen om die volgende camper mogelijk te maken.De kans is groot dat Bakker Campers met het brede aanbod de beste deal voor u in petto heeft. 

Bekijk het aanbod op: www.bakker-campers.nl

AutoWeek Campers magazine

AutoWeek Campers is een nieuw Camper magazine, van de makers van AutoWeek. AutoWeek Campers staat boordevol inspirerende reisverhalen, achtergrondinformatie en deskundige tests. Het magazine kenmerkt zich door heldere fotografie en inspirerende verhalen over reisbestemmingen, aansprekende gebruikerservaringen en tips voor het huren, gebruik en de aankoop van een camper. AutoWeek Campers verschijnt 5 keer per jaar, inclusief een extra dikke Jaarspecial.
URL: Autoweek.nl/camp

ACSI is dé campingspecialist van Europa.

Sinds 1965 is er de vertrouwde, groene campinggids die kampeerders van informatie voorziet. Een begrip onder kampeerliefhebbers én campingeigenaren!  Lekker bladeren door een boek of juist snel en eenvoudig filteren online.

ACSI biedt naast de bekende campinggidsen ook apps en websites aan vol relevante en betrouwbare informatie over de fijnste campings en camperplaatsen in Europa. Ideaal voor thuis en onderweg.  

ACSI doet echter nog veel meer om u een fijne kampeervakantie te bezorgen. Laat u inspireren door het kampeertijdschrift ACSI Freelife, geniet van de voordelen van het camping carnet van ACSI Club ID, profiteer met CampingCard ACSI van optimale korting in het laagseizoen, ervaar het gemak van een georganiseerde kampeerreis, geniet van een van onze Europese kant-en-klare kampeeraccommodaties, of maak gebruik van de grootste en bekendste zoek- & boek campingwebsite van Europa: www.eurocampings.eu

Waar u ook naar zoekt, ACSI helpt u graag op weg!